Terugbetaling

Elke mutualiteit is verschillend, ook wat betreft de terugbetaling. Daarom adviseer ik u om contact op te nemen met uw eigen mutualiteit indien u hier meer informatie over wenst.

Liberale Mutualiteit: 30€, tweejaarlijks per paar zolen, zonder voorschrift. Bezorg het ingevulde formulier aan LM en zij storten het bedrag op je bankrekening.

Helan: 50€, jaarlijks per paar zolen, zonder voorschrift. Bezorg het ingevulde formulier aan Helan en zij storten het bedrag op je bankrekening.

Vlaams & Neutraal Ziekenfonds: 50€, per kalenderjaar en per paar, zonder voorschrift. U bezorgt de factuur van de erkende podoloog aan het VNZ en zij storten de tussenkomst op je bankrekening.

Uw werkgever: indien u verplicht bent om veiligheidsschoenen te dragen op het werk, kan een gecertificeerde podologische zool vervaardigd worden. Deze zool is conform met de wetgeving en veiligheid van uw werkschoen en is wettelijk terugbetaald door uw werkgever. Uiteraard dient u dit na te vragen bij uw werkgever. De nodige informatie en documenten worden tijdens het consult meegegeven.