Garantie, gebruik en onderhoud

Garantie

Wanneer lijm loslaat, wordt dit kosteloos voor u hersteld. Indien u binnen 6 weken hinder van het voetbed of de pasvorm ondervindt, passen wij dit kosteloos aan. Bij overige reparaties na 6 weken en bij het vernieuwen van het afdek, wordt een consultatie in rekening gebracht.

Let op bij het gebruik van podoschoeisel

Een slipper is niet bedoeld om met te rennen, de kans bestaat dat u hierdoor struikelt, blessures oploopt of dat het teenkoortje scheurt. Reparaties zijn in de meeste gevallen wel mogelijk.

Podoschoeisel geeft geen bescherming aan de voeten. De kans op letsel is daardoor groter. Het is dan ook af te raden om open schoenen of slippers te dragen wanneer u een gevoelsstoornis heeft.

Het voetbed van podoschoeisel is gemaakt van thermoplastisch materiaal, waardoor het niet tegen extreem hoge temperaturen kan. Laat uw slipper of sandaal dan ook niet de hele dag in de zon of bij de verwarming liggen.

Onderhoud

We adviseren om de schachten met een water- en vuilafstotende spray te behandelen. Bijvoorbeeld Nanopro van Collonil.

Poetsen:

  • Voetbed en schacht: Shoeclean.
  • Glad leer: schoenpoets.
  • Nubuckleer: transparant leervet.
  • Nubucklook en andere: water- en vuilafstotende spray is voldoende.
  • Let op met kwetsbare prints.

Indien u de Comfys of Freefeet voornamelijk in een vochtige omgeving wilt dragen, vraag uw podoloog naar waterbestendig materiaal.